Fifty Shades of Claret and Blue

Did you know that if you’re a true West Ham fan, your football team is present in your home and in your life at all times, including your bedroom? Over the last 20 years, we have changed our foreign travel plans, our social calendar and an array of important occasions to accommodate our love for our football team, and it doesn’t stop there it seems!

Hammer GnomeYou see, with proper admiration of your team also comes all the fan paraphernalia and the clothing. I have not only been seen wearing West Ham football shirts, t-shirts, sweaters, hoodies, hats, gloves and scarves, but also socks and last but not least, knickers, sporting the catching tag line: “I’ve scored at Upton Park”.

In fact, the West Ham weird range of items for sale do not stop at women’s lingerie, over the years we have also purchased a garden gnome, a piggybank, curtains, wall paper and a lampshade for our home, not to mention bedroom furnishings including West Ham duvet covers!

And it was under one of those West Ham duvet covers early in our marriage, in the mid 90’s, that hubby, just before we were getting romantic, took me by surprise when he suddenly said to me: “Can I ask you to do something?”

I have to admit that my heart jumped a bit. You’ve got to remember that this was way before “Fifty Shades of Grey” so my imagination was racing ahead at a fast pace and to be honest maybe I also felt a bit vulnerable. What was he going to ask me to do? What if I didn’t like it? But on the other hand I knew I had to keep an open mind and at least hear him out, so without trying not to sound overly anxious I asked him: “What?”

“Could you sing Bubbles?” hubby replied, “I want to make sure you know all the correct lyrics before the next game.”

Yep, whatever turns you on darling and if it is your wife knowing the lyrics of the West Ham anthem, so be it!

Happy Valentine’s Day!Hammer Head

 

 

 

Advertisements

26 Comments Add yours

 1. Hihi, siellä on siis jalkapallohulluus vähän eri asteella kuin meidän taloudessa 🙂 Mies on kyllä kannattanut Borussia Dortmundia koko ikänsä, mutta ainoa fanituote on veljeltään vitsinä saatu kylpyankka. Omalta kannaltani ihan onnellista – vaikka olen täällä Saksassa asuessani päässytkin alun kangertelun jälkeen hieman jalkapallon makuun (ekalla kerralla kun katsottiin yhdessä viikon Bundesligan koostetta, nukahdin :D), oon kuitenkin ihan tyytyväinen siihen, että pinnallinen seuraaminen ja pistetaulukon jonkinasteinen tunteminen riittää.

  Like

  1. Juu, täällä on meillä kausikortit ja jännätään nyt tänä syksynä Olympia Stadioniin muuttoa! Sanottakoon nyt vielä selvennykseksi, että ne West Ham tapetit, verhot ja lampunvarjostin olivat poikamme huoneessa hänen ollessaan pikkupoika, ei siis meidän olohuoneen sisustus!!!

   Like

 2. anna milano says:

  Myös Italiassa eletään korkean jalkapallokuumeen kourissa. Pääsarjan kärkijoukkueet ottelevat keskenään ja pistetaulukossa sijoitukset muuttuvat alvariinsa. Lisäksi parhaillaan on menossa Kuuden kansallisuuden Rugby-turnaus, jonka otteluita pelataan viikonloppuisin. Helmikuu on yhtä palloilun huumaa.

  Like

  1. Meillä ei ole onneksi kiinnostusta ja aikaa rugbylle, futis ja golf vievät meidän ajan! Minun jalkapallo idoli onkin italialainen Paolo Di Canio 🙂 ❤

   Like

 3. Hehehe, hauska tarina 😀 Jalkapallohulluus ei ole minuun koskaan tarttunut, ja kumppanikaan ei mikään suuri fani ole, vaikka lajia toki seuraakin. Joskus olisi kyllä kiva käydä joku matsi katsomassa 🙂

  Like

  1. Minäkään en jalkapalloa kovin seurannut Suomessa mutta tänne Englantiin muuttaessamme mies vei valioliigan matsiin ja olin heti koukussa! Tosi mieletön ilmapiiri ja tosi kivoja kannattajia joista monista on tullut vuosien mittaan hyviä ystäviä! Suosittelen!

   Like

 4. Jalkapallo ei kyllä kosketa minuakaan eikä miehenikään seuraa oikeastaan ollenkaan, mutta tämä tarina oli mahtava!

  Like

  1. Kiitos, kiva että tarina viihdytti!

   Like

 5. Saana E says:

  This was so entertaining and heartwarming at the same time. Thank you for this entry, made me smile! 🙂

  Like

  1. Thank you Saana, I’m glad you enjoyed reading it!

   Like

 6. Saija says:

  Todellista omistautymista lajille ja seuralle 🙂 Jalkapallo on itselle sellanen etten kylla jaksa innostua yhtaan. Mutta pelilta ei meilla kotona voi valttya koska poika tykkaa siita ja usein joudun itsekkin peliin mukaan.

  Like

  1. Haha kiitos! Itsellä ainakin se innostus lähti valioliigan live ottelusta ja siitä stadionin mahtavasta tunnelmasta, monta kertaa jalkapallo teeveestä katsottuna voi olla aika tylsää!

   Like

 7. Ansku BCN says:

  Jalkapallo, aarrgh! Minulle matsit (etenkin Barçan) merkitsevät menetettyjä yöunia, seinänaapuri on nimittäin hullu Barça-fani :D. Itseäni ei potkupallo voisi vähempää kiinnostaa, mutta väkisinkin tulee seurattua Barçan meininkiä, se kun on niin yleinen puheenaihe täällä meidän kaupungissa 🙂

  Like

  1. Voi ei! Menetetyt unet eivät ole hyvä asia, toivottavasti meidän huusholli ei pidä naapureita hereillä täällä Englannissa!

   Like

 8. Petra says:

  😀 Voi jalkapallohulluus. Turkissakin jalkapallon on iso juttu, itse olen vahan peesaajan roolissa kun tulee tarkea matsi mutta jep tiedan etta yksi parhaista lahjoista miehelle on yleensa suosikkijoukkueen paita tms. virallista varustusta.

  Like

  1. Näin on, kaikki krääsä joka liittyy siihen suosikki joukkueeseen kelpaa lahjaksi! Apua! 🙂

   Like

 9. -K- says:

  😀 😀 Meinas kahvit lentää näytölle kun pärskin tätä lukiessa! Joskus oon ollut lätkäfani ja joskus seurasin jalkapalloa täällä Espanjassa, mutta into laantui. Mies toki seuraa.

  Like

  1. Kiva että nauratti, juu hullujahan me ollaan tämän kiihkokannatuksen kanssa! Lätkää minäkin seurasin Suomessa, jalkapallosta innostuin tosiaan vasta “live” Valioliiga pelissä käynnin jälkeen!

   Like

 10. Haha, I can never imagine my boyfriend asking me for a similar favour, but that probably has more to do with my singing abilities than his preferences to be honest… I have to ask, were you both big West Ham fans before you knew each other, or did you get into it together?

  Like

  1. Hi Liza, hubby is a lifelong West Ham fan and I “fell into it” after going to some matches in the early 90’s. Back then it was standing only and the atmosphere was so funny, friendly and fantastic that I subsequently became a season ticket holder! And by the way, I’m sure your singing can”t be that bad!! 😀

   Like

 11. Hahaaaa, tää on tuttua! Mun veli ja isä ovat suuria jalkapallofaneja ja mieskin jollain tapaa. 😀 Mä en nyt kovinkaan. UK:ssa tutustuin tähän lajiin, ensin Glasgowssa (Celtic ja Rangers, huhhuh miten totista touhua!) ja Lontoossa asuin Chelsean ja Fulhamin stadioneiden välissä. Etenkin Chelsean pelit näkyi ja kuului 😛 Eli voin hyvinkin kuvitella että teilläkin ollaan asialle omistauduttu ihan antaumuksella, jalkapallohulluus ei ole leikin asia:)

  Like

  1. Joo Celtic ja Rangers on ihan totista touhua, onneksi me West Ham kannattajat ollaan sellaisia huumorintajuisia “underdog” mentaliteetin omaavia ja ymmärretään itsekin että ollaan vähän hulluja! 😀 Yksi minun ystävistä asuu East Hamissä ja kuulee aina kun me tehdään maali!

   Like

 12. Jalkapalloa! Meillä se surffi. Vitsit jos voisin ostaa aaltokoneen tuohon Välimerelle niin meillä ei riideltäisi koskaan.

  Like

  1. Näinhän se on, että melkein kaikilla on joku urheilu tai harrastus joka vie mennessään! Surffailua en olekaan koskaan kokeillut!

   Like

 13. Meeri says:

  Kuinka ihanaa kuulla, että jalkapallo voi oikeasti olla myös yhteinen intohimo! Vähän liian paljon kuullut ja nähnyt pariskuntia, joilla kiinnostus ei ole mennyt ihan näin tasan. 😀

  Like

  1. Kiitos! Meidän edessä istuu n. 60v pariskunta joilla on 6 aikuista lasta, eli näyttää heilläkin olleen yhteinen intohimo 😀

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s